biz kimiz,burası neresi?


Bir çok şey öğreniyoruz okuduklarımızdan sizlere dair , kalemleriniz çok güçlü her birinizin. Bazılarınız bizi hüzünlendiriyor bazılarınız güldürüyor elbette.

Düşündürenler var, hüzünlendiren ve gülümsetenler olduğu gibi.
hatta öğretenler.

Ve tabiki“vay bee” dedirteneler var .Bir sürü duygu, bir sürü yaşam, satır aralarında okumaya çalıştıklarımız, cümlelerin ardını görme çabası. Sizlerden herhangi biriyiz biz. Bizde kalmasın istedik aklımıza gelenler okurken.
Neden olmasın dedik, yazalım dedik. Art niyet veya kimsenin özel hayatına müdahale değil amacımız.“biz dostuz “ dememiz bundan merhaba derken size.
Okuduklarımızı yorumladık kendi aramızda bazen hiçbirşey katmadan, bazen kendi görüşlerimizi ekleyerek. Bir nevi blog özeti diyelim. Bakarsınız sizinle ilgili sizin bile gözünüzden kaçan şeyler yakalarız burada. Tartışırız birlikte, sorun varsa ortada çözeriz.

Haddimize değil kimsenin derdine “merhem”olmak, sorunsuz hayatına “sorun” katmak yada. Herkesin en çok kendi olabildiği bu mahallede kimseyi incitmeden neler olduğuna şöle uzaktan bakmak ve dikkat çekilmesi gereken yerlere.

Kimsenin kendi kaleminden çıkmayan tek bir harf bile olmayacak burada. Buna rağmen rahatsız olan olursa çekinmeden gücenmeden, ona dair ne varsa kaldıracağız. Böyle başlıyoruz biz yazmaya , ama zaman neler gösterir, kalemimizden neler çıkar , ne sürprizler yapar bilemiyoruz.

Kalem sürçmeleri olursa ağer, şimdiden affola.

1K


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

1 Response to "biz kimiz,burası neresi?"

  1. Adsız says:

    :p